A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Назва закупівлі: Інвертор 480 Вт або еквівалент

Дата: 05.12.2023 16:40
Кількість переглядів: 31

І. На виконання п.2 ч.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Назва закупівлі: Інвертор 480 Вт або еквівалент Код за ДК 021:2015 (CPV) «Єдиний закупівельний словник» - ДК 021:2015: 31150000-2 – Баласти для розрядних ламп чи трубок

Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: ID:  UA-2023-12-05-017326-a

1.Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Учасник зобов’язується надати  якісний товар новий, вчасно і у повному обсязі. Весь товар, що пропонується для продажу, повинен бути новим, тобто таким, що раніше не використовувався. Всі основні компоненти товару повинні бути оригінальними та заводської комплектації, не повинно бути заміни компонентів на не оригінальні, поставки товару за рахунок Учасника. Учасник вказує інформацію про товаровиробника,  джерело походження запропонованого товару та посилання на офіційний сайт виробника, де підтверджено технічні характеристики запропонованого товару. Учасник зобов’язується дотримуватися заходів із захисту довкілля, що передбачені чинним законодавством України. Учасник несе відповідальність за одержання необхідних документів, сертифікатів, декларацій, тощо  для виконання умов за договором, інших документів, пов’язаних із поданням тендерної пропозиції, та самостійно несе всі витрати на їх отримання. Усі витрати учасника, пов’язані з підготовкою та подачею тендерної пропозиції не відшкодовуються Замовником( у тому числі і у разі відміни закупівлі чи визнання торгів такими, що не відбулися). Доставка документів, товару, (транспортні послуги) здійснюються за рахунок Постачальника, його транспортом чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника, інші витрати (пакування, монтаж, установлення) здійснюються за рахунок Учасника (Постачальника).

2. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Закупівля проводиться відповідно до наявної потреби на суму 5800,00 грн. Очікувана вартість визначена з урахуванням поточних цін на даний вид товару станом на момент оголошення даної закупівлі.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь