Рецепт справжньої ЗГУРІВСЬКОЇ фірмової паски
1 літр молока від ТМ "Яготинське для дітей", 1 пляшечка йогурту від ТМ "ZINKA", 5 яєць від турівських курочок, 600 грам цукру від Згурівського цукрозаводу, 2,5 кілограма борошна, вирощеного на рідній українській землі на полях Згурівської громади, ванілін, родзинки, електропіч від нашого голови Василя Цвика, щире серце, добрі думки, віра в перемогу та умілі руки турівських господинь!!! Смачного!!!
За таким рецептом за 2 дні було випечено 74 пасочки - смачнючої Великодньої випічки для захисників. Окрім пасок готували ще вареники.
Поки працівники Турівського НВК ліпили та випікали гостинці для військових, учні та вихованці освітнього закладу готували побажання у вигляді малюночків.
Турівка - знаний край на вмілих господинь та творчих дітей