A A A K K K
для людей із порушенням зору
Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ДО ВІДОМА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ!

Дата: 06.05.2021 17:04
Кількість переглядів: 298

Фото без описуВідділ соціального захисту та охорони здоров’я Згурівської селищної ради (смт Згурівка вул. Українська, 19, тел. 04570 - 515-42, моб. 0507149684) приймає заяви від осіб з інвалідністю, які бажають отримати послуги з комплексної реабілітації, що включає заходи з медичної, фізичної, соціальної, психологічної, професійної реабілітації, в ДРУ «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» в с. Лютіж Вишгородського району урочище "Туровча лісова"-2. Телефони Центру: 04596 40-0-11, 044 425-84-91.

До Центру приймаються діти з інвалідністю віком від трьох років (з порушеннями опорно–рухового апарату та центральної і периферичної нервової системи) та особи з інвалідністю 1-3 груп ( з порушенням опорно – рухового апарату та центральної і периферичної нервової системи, з інтелектуальними порушеннями, з порушеннями слуху, зору, внутрішніх органів, з онкологічними захворюваннями), які не мають медичних протипоказань.

Реабілітація проводиться за напрямками:

Медична реабілітація:

профілактичні заходи, медичне спостереження лікарями: терапевтом, ортопедом, невропатологом, психотерапевтом, фіщіотерапевтом, педіатром.

Фізична реабілітація:

фізіотерапія: електролікування, світлолікування, ультразвукова терапія високочастотна терапія, пресотерапія та лімфодренаж; лікувальна фізична культура, механотерапія, масаж, водолікування, гідрокінезотерапія, аромотерапія дозована лікувальна хода.

Психологічна реабілітація:

психологічна діагностика, консультаційно-корекційний супровід, тренінги особистого зростання, сімейна пчихотерапія, арт-терапія, медитаційно-сихологічна релаксація.

Соціальна реабілітація:

соціальна діагностика, групові та індивідуальні консультації, соціально-психологічні тренінги, соціально-побутовий патронаж, культурно-масові заходи.

У разі потреби в наданні особі з інвалідністю послуг з професійної реабілітації (професійного навчання ) здійснюється за професіями:

бджоляр;

вишивальник;

взуттьовик з ремонту взуття;

манікюрник;

оператор комп’ютерного набору;

обліковець з реєстрації бухгалтерських даних;

перукар ( перукар - модельєр);

швачка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь