Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Згурівської селищної ради

Дата: 02.04.2021 17:10
Кількість переглядів: 364

Фото без описуЗа результатами засідання обласної комісії ТЕБ та НС, 2 квітня під керівництвом селищного голови Василя Цвика відбулося засідання позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Згурівської селищної ради.

Питання порядку денного незмінне - протиепідемічний стан на території Згурівської громади, пов’язаний із гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.

Секретар ради Ігор Феник довів до відома присутніх протокол позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 02.04.2021.

Врахувавши зауваження та пропозиції членів комісії, беручи до уваги дані ДУ «Київський обласний лабораторний центр МОЗ України» за результатами ПЛР-досліджень, комісія вирішила:

З 2 по 15 квітня припинити тимчасово роботу ДНЗ «Веселка».

Призупинити освітній процес у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти усіх типів та форм власності з 2 до 9 квітня.

Відділу освіти та директорам закладів освіти доручено перевести на дистанційне навчання учнів 1-11 класів.

Керівникам суб’єктів господарювання, які надають послуги із перевезення пасажирів дозволити залежно від завантаженості транспортних засобів збільшувати або зменшувати кількість транспортних засобів, інтервал руху на автобусних маршрутах, крім годин з 7.00 по 10.00 та з 16.00 по 20.00.

З 5 по 9 квітня - перевезення пасажирів здійснювати у кількості 50 відсотків, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу i визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

Про зміни графіків перевезень інформувати мешканців громади.

Керівникам закладів торгівлі комісією рекомендовано забезпечити пріоритетне обслуговування з 10-00 до 12-00 годин людей похилого віку з 2 по 9 квітня.

Згурівському управлінню ГУ Держпродспоживслужби, Згурівському відділенню поліції, селищній раді та старостам сіл - забезпечити контроль за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, передбаченого постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та визначених протоколами Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та місцевої комісії.

Протокол № 7 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Згурівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь