Згурівська громада
Згурівська селищна рада Броварського району Київської області

ЗУСТРІЧ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ПЕДАГОГІЧНИМ КОЛЕКТИВОМ ЗГУРІВСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

Дата: 25.02.2021 17:30
Кількість переглядів: 309

Фото без описуСьогодні селищний голова Василь Цвик відвідав Згурівську загальноосвітню школу, де зустрівся з директором школи Галиною Кучинською та педагогічним колективом.

Виступаючи перед колективом очільник громади зазначив, що реформа децентралізації ставить перед громадою нові виклики, освіта має йти в ногу з часом, тому будуть прийматися дещо непопулярні рішення щодо реорганізації мережі освітніх закладів громади. При цьому голова зауважив, що для цього створюється робоча група, до роботи в якій будуть залучені і директори, і вчителі, думка кожного буде врахована. Адже забезпечення дітей якісними освітніми послугами є пріоритетним завданням у його діяльності.

Вчителі, користуючись нагодою, активно порушували проблемні питання, якими переймаються та дякували селищному голові за постійну увагу до проблем галузі освіти.

У свою чергу голова громади надав вичерпні відповіді, висловив сподівання на порозуміння та готовність до змін, а також свою вдячність всім, хто допомагає зробити час перебування учнів у навчальному закладі кращим.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь